Thessalia Voice
Ελλάδα

Μετά τις 23:30 αναμένεται η επαναφορά υδροδότησης στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Μετά τις 23:30 αναμένεται η επαναφορά υδροδότησης στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου υδροδότησης στο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης που έμεινε χωρίς νερό λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού.

Η πλήρης υδροδότηση αναμένεται μετά τις 23:30 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών, όπως αυτές μεταφέρθηκαν στο τμήμα βλαβών της εταιρίας.

Η βλάβη δημιουργήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου έπειτα από θραύση αγωγού στη συγκεκριμένη οδό, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος. Παράλληλα, υπάρχει και εισροή υδάτων σε υποσταθμό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Από τη βλάβη επηρεάστηκε η υδροδότηση στις οδούς Ερμού, Τσιμισκή Ιωάννη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Λεωφόρος Νίκης, στις οδούς Μητροπόλεως και Εθνικής Αμύνης και σε παρακείμενες οδούς.

Σχετικά Άρθρα

Οι αμύθητοι θησαυροί της βασιλικής περιουσίας που έκαναν «φτερά» απ΄το Τατόι!

thessaliavoice

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους και πάλι οι αγρότες

thessaliavoice

Βιασμός στον Κολωνό: Η 12χρονη αναγνώρισε 10 νέα πρόσωπα στην κατάθεσή της

thessaliavoice

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αυξημένες οι πιθανότητες για σεισμό πάνω από 6 Ρίχτερ το 2023

thessaliavoice

Καιρός Παρασκευής: Ηλιοφάνεια σε Αττική, Θεσσαλονίκη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

thessaliavoice

Κολωνός: H 12χρονη αναγνώρισε 10 από τους βιαστές της

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα