Thessalia Voice
Πολιτική

Ένταση Γεωργιάδη Φαραντούρη στον «αέρα» για Αυτιά και Κασσελάκη: «Σε είχα για πιο γενναίο, πιο ειλικρινή!»

Ένταση Γεωργιάδη Φαραντούρη στον «αέρα» για Αυτιά και Κασσελάκη: «Σε είχα για πιο γενναίο, πιο ειλικρινή!»

Ένταση επικράτησε στον «αέρα» του Action24 το βράδυ της Κυριακής (15.10.2023) μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Φαραντούρη, με αφορμή την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για όσα είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

«Συμφωνείτε με την δημόσια έκκληση του κυρίου Κασσελάκη να απολυθεί ο Γιώργος Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ;» ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Νίκο Φαραντούρη. «Ένας αρχηγός κόμματος ζητεί να απολυθεί ένας εργαζόμενος και δη δημοσιογράφος» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και ρώτησε τον συνομιλητή του αν συμφωνεί με αυτό.

«Σε τέτοια θέματα, ευαίσθητα ζητήματα, τίθενται ζητήματα ομοφοβίας, τίθεται ζητήματα αποκλεισμών. Δεν συνηθίζω να απαντάω μονολεκτικά σε σύνθετα θέματα. Μην απομονώνεται φράσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που καταδίκασε συλλήβδην ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι οποιοδήποτε υπαινιγμό απέναντι σε οποιονδήποτε, είτε πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο είτε πρόκειται για αφανές πρόσωπο» σχολίασε ο κ. Φαραντούρης.

«Σας ξαναρωτάω… Ζήτησε να απολυθεί!» επέμεινε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φαραντούρη να απαντά: «Μπορούμε να μην πετάμε την μπάλα στην εξέδρα; Και αυτήν την στιγμή το γήπεδο της αντιπαράθεσης είναι το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών. Σε κάθε περίπτωση όμως, νομίζω ότι όλοι σε αυτό το τραπέζι πρέπει να καταδικάζουμε χωρίς υπαινιγμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς να προσπαθούμε να καρπωθούμε πολιτικά οφέλη, οποιονδήποτε υπαινιγμό ακούγεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση».

«Δηλαδή κ. Φαραντούρη θέλετε να μου πείτε…» ξεκίνησε να λέει ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φαραντούρη να του τονίζει πως ξέρει καλά ελληνικά και ξέρει πολύ καλά τι είπε λίγη ώρα πριν και τι απάντησε στην ερώτηση που δέχθηκε.

Η διαφωνία συνεχίστηκε με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον κ. Γεωργιάδη να τονίζει στον συνομιλητή του πως «σε είχα για πιο γενναίο, πιο ειλικρινή!».

Σχετικά Άρθρα

Mήνυμα της Κίνας με «άρωμα» Αρχαίας Ελλάδας στις ΗΠΑ: «Πήγαινε στην άκρη και μην μου κρύβεις τον ήλιο»

thessaliavoice

Καραμανλής για Μετρό Θεσσαλονίκης: “Απαντάμε με έργα και όχι λόγια”

thessaliavoice

Μητσοτάκης στο BBC: Τα Γλυπτά θα φαίνονταν καλύτερα στον Παρθενώνα – Αν κόβαμε μισή τη Μόνα Λίζα, τι θα συνέβαινε;

annettparkman9

Μητσοτάκης από την Πάτρα: Με την δική σας ισχυρή εντολή θα είμαι πάλι ο πρωθυπουργός

thessaliavoice

Επίθεση Θεοδωρικάκου σε ΣΥΡΙΖΑ: Η εκλογική του απόγνωση τον οδηγεί να συκοφαντεί το Λιμενικό, τη ΝΔ και τη χώρα μας

thessaliavoice

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έχει επιβάλλει ομερτά για το σκάνδαλο των υποκλοπών – Να δώσει εξηγήσεις

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα