Thessalia Voice
Κόσμος

Πριγκόζιν: Νεκρός ο αρχηγός της Wagner σε πτώση ιδιωτικού τζετ Στην περιοχή Τβερ, βόρεια της Μόσχας

Πριγκόζιν: Νεκρός ο αρχηγός της Wagner σε πτώση ιδιωτικού τζετ Στην περιοχή Τβερ, βόρεια της Μόσχας

Ο ηγέτης της Wagner, αλλά και της ανταρσίας κατά της νόμιμης ρωσικής ηγεσίας και του Β.Πούτιν προσωπικά, Γεβγένι Πριγκόζιν, επιβεβαιώνεται ότι βρήκε το θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα έξω από τη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους βόρεια της Μόσχας – με τη ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναφέρει ότι ο Γεβγένι Πριγκόζιν ήταν στη λίστα των επιβατών, με τον θάνατό του πλέον να επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές.

Στην ανακοίνωσή της η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει:«Ξεκίνησε έρευνα για τη συντριβή του αεροσκάφους Embraer που συνέβη απόψε στην περιοχή του Τβερ.

Σύμφωνα με τη λίστα επιβατών, το όνομα και το επώνυμο του Γεβγένι Πριγκόζιν περιλαμβάνονταν στη λίστα αυτή».

 

Ο Γ.Πριγκόζιν να θυμίσουμε ότι είχε πρωταγωνιστήσει στην ανταρσία της Wagner τον Ιούνιο, η οποία είχε λήξει με τους εθελοντές στρατιώτες της

είτε να υπογράφουν συμφωνία με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και να μπαίνουν στον ρωσικό τακτικό στρατό, είτε να εξορίζονται στη Λευκορωσία, όπως έγινε με τον Γ.Πριγκόζιν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS στο αεροσκάφος Embraer, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τη Μόσχα προς την Αγία Πετρούπολη

επέβαιναν επτά επιβάτες και τρία μέλη του πληρώματος, ενώ το αεροσκάφος λέγεται ότι συνετρίβη στην περιοχή Τβερ, βόρεια της Μόσχας.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Oscar 2022: O Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ επί σκηνής και ζήτησε δακρυσμένος συγγνώμη -Βίντεο

thessaliavoice

Ιταλία: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

thessaliavoice

Κρεμλίνο: Ανοιχτό ενδεχόμενο συμμετοχής του Πούτιν στην G20 της Ινδίας

thessaliavoice

Σέιμουρ Χερς: «Ο Β.Ζελένσκι έκλεψε 400 εκατ. δολάρια από τα χρήματα που του στείλαμε για τα καύσιμα του ουκρανικού Στρατού»

thessaliavoice

Ουκρανικά ΜΜΕ: «Μεγάλης κλίμακας διαφθορά με τα χρήματα που στέλνει η Δύση για εξοπλιστικά»

thessaliavoice

Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία – Το διάγγελμά του

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα