Δεν είναι τυχαίο ότι η μέση τιμή του έχει αυξηθεί κατά ένα ευρώ σε δύο χρόνια – από 2,5 ευρώ που ήταν η τιμή του το 2021, σήμερα έχει φτάσει στα 3,5 ευρώ.
Και σε πολλά μαγαζιά πλέον κάποιος πρέπει να πληρώσει 4 ευρώ για ένα τυλιχτό – κάτι που τείνει να γίνει κανόνας.
Όπως άλλωστε λένε οι επαγγελματίες, οι συνεχόμενες αυξήσεις των πρώτων υλών έχει ως αποτέλεσμα στην εκτόξευση της τιμής του
– και όπως δηλώνουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν αυτό.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάνε διάφορες επιλογές, ώστε να καταφέρουν να μειώσουν τη τιμή του, έστω κι αν χρειαστεί να μειώσουν τα υλικά του.
Κάπως έτσι στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση το σουβλάκι να έχει διαφορετική τιμή ανάλογα τα υλικά, για παράδειγμα άλλη τιμή με πατάτες άλλη χωρίς.