Thessalia Voice
Κόσμος

8χρονος πνίγηκε σε αποχέτευση πισίνας στην Ιταλία

8χρονος πνίγηκε σε αποχέτευση πισίνας στην Ιταλία

Τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα σε πισίνα στα ιαματικά λουτρά Κρετόνε, στην περιφέρεια της Ρώμης, όταν ένα αγοράκι 8 χρονών πνίγηκε, στη διάρκεια εργασιών συντήρησης

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδάκι βούτηξε στην πισίνα το απόγευμα της Πέμπτης, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη ο καθαρισμος της εγκατάστασης, ενώ για τον σκοπό αυτό είχε ζητηθεί από τον κόσμο που βρισκοταν εκεί, να απομακρυνθεί.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο 8χρονος βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας, σύρθηκε προς το σύστημα αποχέτευσης της δεξαμενής και εξαφανίστηκε μέσα στο σωλήνα.

Μερικοί από τους επισκέπτες που είδαν το περιστατικό, προσπάθησαν να τραβήξουν το παιδί πριν το «ρουφήξει» η αντλία, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Τελικά, έπειτα από επιχείρηση δύο ωρών, άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του.

Η υπόθεση έχει περάσει, πλέον, στα χέρια του Εισαγγελέα του Τίβολι, ώστε να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε ο 8χρονος μέσα στο νερό την ώρα που γινόταν ο καθαρισμός.

Το βασικό ερώτημα είναι αν βούτηξε από μόνος του ή αν γλίστρησε και έπεσε μέσα στην πισίνα, καθώς ήταν ήδη γνωστές οι προειδοποιήσεις από τη διεύθυνση της εγκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Ρώσοι ολιγάρχες κατά του Πούτιν – “Ο πόλεμος δεν μπορεί να είναι η απάντηση”

thessaliavoice

Η Volkswagen αμφισβητεί τη στάση των ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία

thessaliavoice

Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανής η άνοδος της στάθμης της θάλασσας τα τελευταία 4.000 χρόνια

thessaliavoice

Βρετανία – Πρώτο χτύπημα για τη Λιζ Τρας: Παραιτείται η υπουργός Εσωτερικών

thessaliavoice

Β.Ζελένσκι σε Ε.Μακρον: “Ο Πούτιν δεν ακούει κανένα”

thessaliavoice

ΗΠΑ: Αποχώρησε η Πελόζι από την ηγεσία των Δημοκρατικών στην Βουλή

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα