Thessalia Voice
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια 42 κιλών – «Καιρός ήταν να με ξαναδείτε»

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια 42 κιλών – «Καιρός ήταν να με ξαναδείτε»

Μετά τις φωτογραφίες του, που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν «αγνώριστο», ο Βασίλης Καρράς, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τη μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή του.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του και την απώλεια 42 κιλών, ο λαϊκός τραγουδιστής έδωσε το «παρών» σε εγκαίνια μίας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο από το «Πρωινό μας»

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς.

Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι» πρόσθεσε ο Βασίλης Καρράς.

Αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ: «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».

Το πρόβλημα υγείας

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουγική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδιαθεσία και η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο

Εκείνο το διάστημα, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και είχε κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου. Πληροφορίες έχουν αναφέρει πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.

Οι φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο
Τον Μάρτιο ο Βασίλης Καρράς φωτογραφήθηκε, έναν χρόνο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

Φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός πόζαρε στην κάμερα δίπλα σε έναν άλλο άνδρα. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανάρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σε αυτό έγραψε: «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του».

Τον ίδιο μήνα, ο δήμαρχος Θερμαϊκού ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες σε ουζερί της Περαίας με τον γνωστό τραγουδιστή, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στον δήμο Θερμαϊκού.

Παρών στη συμφωνία ήταν και ένα ακόμα τραγουδιστής, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, που χαριτολογώντας ο κ. Τσαμασλής τον χαρακτήρισε «ενορχηστρωτή» της υποψηφιότητας Καρρά.

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια 42 κιλών -«Καιρός ήταν να με ξαναδείτε»

Σχετικά Άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πατέρας για 6η φορά στα 82 του – 38 ετών η μητέρα

thessaliavoice

Γρηγόρης-Άννα Μπιθικώτση: Συγκινημένοι στα αποκαλυπτήρια τιμητικής στήλης σε πλατεία του Χαλανδρίου που ονομάστηκε «πλατεία Γρηγόρη Μπιθικώτση» (εικόνες)

thessaliavoice

Τζένη Γεωργιάδη: Έκλεψε την παράσταση στη «Σφίγγα» με Μαραγκόζη και Δήμα στο πλευρό της (βίντεο)

thessaliavoice

Μάριος Αθανασίου: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός

thessaliavoice

Απόστολος Γκλέτσος: Χώρισε από τη σύντροφό του – Η γνωριμία και η τελευταία κοινή εμφάνιση

thessaliavoice

Χάρις Αλεξίου: Κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι από το νέο της δισκογραφικό project – Βίντεο

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα