Thessalia Voice
Ελλάδα

ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε!

ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε!

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα εν διαστάσει ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη, είναι νεκρό, μετά την απόφαση που πήρε ένας 38χρονος να πυροβολήσει την μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του και να βάλει τέλος και στην δική του ζωή.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, όταν ο άνδρας πυροβόλησε την 42χρονη, μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27, στην Καλαμαριά. Πρόκειται για αστυνομικό, από τον οποίο είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα.

Οι σοροί του άλλοτε ζευγαριού, εντοπίστηκαν περίπου στις 8:15, από άνδρες της Αστυνομίας, που έσπευσαν στο σπίτι, μετά από καταγγελία των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Επί τόπου έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.

Σχετικά Άρθρα

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Πιθανή μελλοντική έκρηξη από το υποθαλάσσιο ηφαίστειο  Κολούμπος – Εντοπίστηκε μαγματικός θάλαμος στον βυθό

thessaliavoice

ΣΟΚ στη Λάρισα: Στη ΜΕΘ παραμένει 72χρονη, θετική στον ιό του Δυτικού Νείλου

thessaliavoice

Αγρότες: Κινητοποιήσεις – Κατεβάζουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών

thessaliavoice

Αύριο οι εξετάσεις DNA για τη δολοφονία του Μιχάλη

thessaliavoice

Σε συναγερμό η Τροχαία για την Έξοδο του Πάσχα

thessaliavoice

Κρήτη: Τραγικό εργατικό ατύχημα σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα – Νεκρός ο εργαζόμενος

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα