Thessalia Voice
Κόσμος

Μαρία Ζαχάροβα: «Νομικά άκυρο το ένταλμα σύλληψης του Β.Πούτιν – Δεν έχει καμία σημασία για εμάς»

Μαρία Ζαχάροβα: «Νομικά άκυρο το ένταλμα σύλληψης του Β.Πούτιν – Δεν έχει καμία σημασία για εμάς»

Την έκδοση εντάλματος σύλληψης του Βλαντίμιρ Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν έχουν καμία σημασία για τη χώρα μας, ακόμη και από νομική άποψη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

Και συνέχισε:

«Η Ρωσία δεν είναι μέλος του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δεν έχει καμία υποχρέωση βάσει αυτού.

Η Ρωσία δεν συνεργάζεται με αυτό το όργανο και πιθανά εντάλματα συλλήψεων που προέρχονται από το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης θα είναι νομικά άκυρα για εμάς».

Σχετικά Άρθρα

Der Spiegel: «Ο Ερντογάν το παρακάνει»

thessaliavoice

Γιγάντιες μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν και θα ταρακουνήσουν τον χωροχρόνο (βίντεο)

thessaliavoice

Βατικανό: Έρευνα «καίει» τον Πάπα Βανέδικτο – Γνώριζε για τους παιδόφιλους ιερείς

thessaliavoice

Μόσχα για Ελλάδα και Κύπρο: Ήμασταν πάντα πολύ κοντινοί φίλοι, αλλά οι ηγεσίες των χωρών τους μεταμορφώθηκαν».

thessaliavoice

Πρόεδρος Σερβίας Α.Βούτσιτς: «Σίγουρα πλησιάζουμε σε έναν μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο – Ίσως σε ένα-δύο μήνες»

thessaliavoice

Κρεσέντο προκλήσεων από την Τουρκία – Βγήκανε και οι χάρτες με τη νέα εμβέλεια του Tayfun

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα