Thessalia Voice
Showbiz

Λ.Γαβαλάς: «Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM» – Τι είπε για την Η.Παπαγεωργίου

Λ.Γαβαλάς: «Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM» – Τι είπε για την Η.Παπαγεωργίου

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, απάντησε στο αν θα βρίσκεται του χρόνου στο My Style Rocks.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δήλωσή του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ εξήγησε και την άρνησή του να ξαναπάει στη Μύκονο!

«Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου δίνει γνώση, ανάγκη να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να αναγνωρίζεις τις ικανότητές του και τις βλακείες του», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Κάτι θα κάτσει τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το My Style Rocks. Ανήκω στο ΣΚΑΪ και στο My Style Rocks, αν κάτι άλλο με κάνει πιο ευτυχισμένο και μου δώσουν και αυτά που μου αντιστοιχούν, γιατί όχι;

Θα ήταν χαριτωμένο να είμαι coach στο GNTM, νομίζω όμως ότι έχει κλείσει ήδη η ομάδα», συνέχισε ο ίδιος σχετικά με τα τηλεοπτικά του πλάνα.

«Είπα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι είναι σαν πιόνι. Φάγαμε μαζί με τα κορίτσια. Εγώ είπα για την ακρίβεια είπα ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα.

Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη», συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σχετικά Άρθρα

Τομ Κρουζ: Έκλεισε τα 60 και όπως όλα δείχνουν… φέτος είναι η χρονιά του

thessaliavoice

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του στο «Εν Μοσχάτω» (εικόνες)

thessaliavoice

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Τσάκωσα τον πρώην σύντροφό μου να με απατά»

thessaliavoice

Η καταξιωμένη συγγραφέας Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη παρουσιάζει το νέο best seller της «Μαύροι κύκνοι»

thessaliavoice

Η Γη της Ελιάς: Η σχέση του Στάθη και της Εύας περνάει κρίση

thessaliavoice

Η Γη της Ελιάς: Η «τούμπα» του Αποστόλη Τότσικα στην πρόβα – Δείτε το βίντεο

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα