Thessalia Voice
Υγεία

Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλοι όταν βράζουμε τσάι και πρέπει να το αποφεύγουμε

Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλοι όταν βράζουμε τσάι και πρέπει να το αποφεύγουμε

Μπορεί το να φτιάξει κανείς τσάι να μοιάζει με μια απλή διαδικασία, όμως και αυτή έχει και τα μυστικά της.

Κάποιες κινήσεις που κάνουμε οι περισσότεροι είναι λανθασμένες και με αυτό τον τρόπο μειώνουμε τη γεύση του κάνοντάς το πιο πικρό ενώ μειώνουμε και τα θρεπτικά συστατικά του.

Ποιο λάθος είναι αυτό; Ότι βράζουμε το νερό μαζί με το βότανο. Ή το νερό που χρησιμοποιούμε είναι καυτό.

Και στις δύο περιπτώσεις, η υψηλή θερμοκρασία αλλοιώνει τα συστατικά του τσαγιού και καταστρέφει τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει. Επιπλέον, τα φύλλα βγάζουν πικρή γεύση.

Το ίδιο ισχύει και όταν το τσάι είναι σε φακελάκι. Το νερό κι εδώ δεν πρέπει να είναι καυτό για τους ίδιους λόγους, ενώ μια κίνηση που κάνουν σχεδόν όλοι και είναι λάθος,

είναι να πιέζουν το φακελάκι στην εσωτερική πλευρά της κούπας, απελευθερώνοντας έτσι όλη την πικρή γεύση.

Σχετικά Άρθρα

Covid: Αυτό το αυτοάνοσο παρουσιάζουν όσοι νόσησαν

thessaliavoice

Με αυτό το τρόπο θα χάσετε γρήγορα και για πάντα τα περιττά κιλά!

thessaliavoice

Σελήνιο: Ποιο είναι το απαραίτητο μέταλλο που βοηθά στη γονιμότητα ;

thessaliavoice

Γρίπη των πτηνών: Ανησυχία μετά τα πολυάριθμα κρούσματα σε θηλαστικά

thessaliavoice

Γιατί κάποιοι γερνούν πιο γρήγορα από τους άλλους στις… 30 κάθε μήνα;

thessaliavoice

Εξετάσεις αίματος μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια τους ασθενείς με long Covid

thessaliavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα