Θεσσαλία

Άφησαν τη Θεσσαλία να πνιγεί χωρίς προειδοποίηση και στέλνουν σήμα κινδύνου σε περιοχές που έχει… αεράκι!

Άφησαν τη Θεσσαλία να πνιγεί χωρίς προειδοποίηση και στέλνουν σήμα κινδύνου σε περιοχές που έχει… αεράκι!

Επικίνδυνα φαινόμενα για την ίδια την δημοκρατία και την ασφάλεια των πολιτών καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες με την άνευ μέτρου χρήση των εργαλείων προειδοποίησης των πολιτών από «φυσικές καταστροφές», αλλά και την άνευ προειδοποίησης άφεση των πολιτών στην Θεσσαλία να πληγούν από την «ανώνυμη» κακοκαιρία.

Την οποία έσπευσαν να «βαπτίσουν» «Ιανό» για να αποφύγουν τις ευθύνες, προβαίνοντας σε μία απίστευτη χωροχρονική μετακίνηση του «Ιανού» από την νοτιοδυτική Ελλάδα (νότιο Ιόνιο και δυτική Πελοπόννησο), στην… Θεσσαλία!

Καταρχήν η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα η ΓΓΠΠ απέτυχε να ενημερώσει του κατοίκους της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή

 (κακοκαιρία προερχόμενη από τα βορειοανατολικά) και χωρίς να έχει καμία σχέση με την ενημέρωση που είχε λάβει όλη η Ελλάδα για τον «Ιανό» που προέρχονταν από τα δυτικά και σχεδόν έλαβε άμεσα κατεύθυνση νοτιοδυτική.

Δείτε τον χάρτη με την πορεία των δύο κακοκαιριών: Η μία, η φονική για την οποία κανείς δεν προειδοποίησε, στην βορειοανατολική Ελλάδα και ο «Ιανός» στην νοτιοδυτική σε σχεδόν real time.

Βλέπουμε ότι και η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών σε Εύβοια και Αττική, με σχετικά ήπια φαινόμενα, προήλθε από το ανώνυμο και αιφνιδιαστικό βορειοανατολικό κύμα και δεν έχει καμία σχέση με τον «Ιανό»: 

Βοηθούμενοι και από τα παχυλά αμειβόμενα από τα κρατικά ταμεία, φιλοκυβερνητικά, ΜΜΕ έσπειραν ένα κλίμα τρόμου για τον «Ιανό» ο οποίος αποδείχτηκε μια απλή τοπικού ενδιαφέροντος(νότιο Ιόνιο και Δυτική Πελοπόννησος) κακοκαιρία όταν η πραγματική φονική κακοκαιρία ήρθε από τα βορειοανατολικά και έπληξε την Θεσσαλία με κόστος δυστυχώς και ανθρώπινες ζωές.

Γιατί; Γιατί απλά στην Θεσσαλία δεν είχαν προειδοποιηθεί.

Στο δυστοπικό περιβάλλον που έχει επικρατήσει, χρησιμοποιήθηκε καθ’υπερβολή, ειδικά στην Αττική προειδοποίηση του «112» ως να επρόκειτο να πέσουν πυρηνικά όπλα ή σαν να έπεσαν πυρηνικά, όταν το μόνο που έχει συμβεί είναι κάποιες βροχές και ένας άνεμος, που σε κάθε περίπτωση είναι απόλυτα συνηθισμένο για τον Σεπτέμβριο. 

Όλο αυτό το δυστοπικό περιβάλλον τρόμου, έχει συγκεκριμένη στόχευση: Την επιβολή ενός συστήματος ολοκληρωτικού συστήματος διακυβέρνησης ανεξάρτητα αν κυβερνά η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστρατηγώντας βασικών δημοκρατικών αρχών. 

Αν προσθέσουμε και τους λανθασμένους συναγερμούς και την μην προειδοποίηση των πολιτών της Θεσσαλίας, μιλάμε για μια επικίνδυνη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, όπως απέδειξε και η πρόσφατη ελληνοτουρκική κρίση.

 

Πηγή: Άφησαν τη Θεσσαλία να πνιγεί χωρίς προειδοποίηση και στέλνουν σήμα κινδύνου σε περιοχές που έχει… αεράκι!

Σχετικά Άρθρα

Ε. Λιακούλη:« Να αρθεί η αδικία του αποκλεισμού των ατομικών επιχειρήσεων, από τις ενισχύσεις των Περιφερειών»

newsroom

Πετυχημένη η συμμετοχή των Φαρσαλινών αγροτών στο πρόγραμμα συλλογής φυτοπροστατευτικών προϊόντων

newsroom

Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Να μη χαθεί το αφορολόγητο κατά κύριο επάγγελμα αγροτών»

Εύα Κοφίνη

Λάρισα: Ομιλία του κ. Τ Τσιαπλέ σε εκδήλωση του ΚΚΕ στη Γιάννουλη

Εύα Κοφίνη

Τρίκαλα: Σύλληψη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών

newsroom

Τρίκαλα: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα